HISTORIKK

Her vises det litt om hva som har vært i produksjon og noen gamle bilder fra Almeks historie.

(Produktene er ikke i produksjon lenger)

Trafikksikker Rundballepigg

Pe jo piggen er utviklet for å kjøre med både tilhenger og bakmontert rundballepigg samtidig. Dette kan være aktuelt ved samling og opplessing av baller på jordet og for å ha ball som ballast ved lasting på henger med frontlaster. Vi jobber også med å utvikle flere typer rundballepigger som er lovlig å kjøre med etter offentlig veg. Dette gjelder både for frontlaster og bakmontert pigg. Piggen slås enkelt opp.

peri multipropp.støtter 006.jpg

Sikringsstøtter 

Dette er et produkt til bruk for brann og redningsvesen over hele landet.Disse er utviklet for å kunne sikre kjøretøyer eller annet ved trafikkulykker, trailer/ bussvelt o.l.Det er mange bruksområder.


Støttene er godkjent for 6 tonn belastning, og er utstyrt med solid sklisikker fotplate med forankringsspyd. I toppen finnes en v- formet kjeft som er kvesset slik at den kan hogges gjennom plater eller vinduer for å få godt feste i kjøretøyet. Støttene justeres med skruing, slik at det hele tiden er sikkerthet for full støttebelastning.

Støttene leveres i sett på to korte og to lange, med totalt arbeidsområde fra 80 til 250 cm og tilhørende topp/bunn- plater og tilhørende strammenøkkel. Det er solgt endel sett rundt omkring så det finnes gode referanser på produktet.
 

Høybuntsamler 

Høybuntssamler ala Almeks. samler 8 bunter a 1m lengde. Kan legge flere høyder oppå hverandre, og ta nytt tak i bunn og kjøre med seg fint 4-5 høyder ( 40 bunter)